Grattis Linn!

Önskar jag kunde vara hemma och fira och äta lite hemmagjorda bakverk! Hoppas du har en bra dag och att det går bra på nya jobbet :)


Johan och Linn på Korsika! Hoppas det är okej att jag la upp bilden..




På tal om något helt annat; detta är vad som väntar mig imorgon



TROR NI JAG SER FRAM EMOT DET ELLER VAD?!
07.30 går bussen mot Buñol och La Tomatina 2010!

Puss o kram

Ja, det är väl bara inse..

att någon blivande storbloggare med massa pengar blir jag då aldrig!

Ny vecka påbörjad och med Johanna på besök! Stackarn brände sig dock rejält igår efter några timmar med bara SPF 15 på kroppen.. Så idag gick hon och köpte spf 30 och hoppas att svedan går bort snabbt!

Idag var vi på stranden till 18-tiden, hem och tog en dusch och sen vid 20-tiden var vi sjukt duktiga och gick hela vägen upp till Castillo Santa Barbara, kan ju säga att den där duschen var ganska onödig.. Men det blev lite fina kort och nu kan jag säga att jag gick hela vägen och inte tog latishissen!
När vi kom ner igen belönade vi oss med varsin kycklingkebabrulle, det är så vi jobbar här!

   
klicka på bilderna så blir dem större. I en park högt upp, men inte ens i närheten av Castillot.

    

Vi tog oss upp!
_________________________________________________________________________________________

Igår var jag, johanna samt Maria, från Kanada, ut och åt på en restaurang som kanske var lite för dyr, 15 E för min bacalao=torsk, sjukt mycket mat dock, orkade typ hälften. Den var god om man bortser från att någon tappat saltkaret på vissa ställen.

 

Sådär då har ni lite bilder! Nu ska jag släcka lampan och försöka sova, det är ju en dag imorgon också, inget inplanerat. Kommer gå i skolan till 13.30 till och med torsdag och på fredag slutar jag 11.00 för min lärare ska till doktorn (igen)..

Puss och kram, saknar er alla där hemma! Kom hit

Grattis Mattias!

Även om du är lillkusin så är du inte så liten längre! :) Ha så trevligt i Rippebo ikväll och hoppas på fina och många paket. Kram till er alla!

Köpte nyss ett par Ray Ban Clubmaster, röda, aj sa plånboken..

Nu ska jag kila, skulle bara säga grattis grattis!


tvättdag

Är hemma och tvättar ikväll eftersom jag äntligen har fått en egen tvättmaskin till lägenheten. Går väl helt okej förutom att vattnet här luktar klor = mina kläder luktar också lite klor. Hoppas att det blir bättre när det torkar!

Idag gjorde jag test i skolan, det är samma test som jag gjorde när jag kom och tanken är att man ska göra det varje månad för att se hur man förbättras. Det är ett sjukt svårt test (eftersom det är för alla nivåer) men jag hade 12 poäng bättre än sist och fick därmed flytta upp en grupp. Så imorgon blir det till att köpa ny bok för 30E. Det svider!

Ska ta ut sista tvätten nu och sen gå och lägga mig, förhoppningsvis somnar jag snabbare ikväll än vad jag gjorde igår. Det är i princip omöjligt att somna tidigt även om man ligger i sängen. Det är sjukt varmt och alla grannar runt omkring äter i princip middag just nu och tjoar.
Dessutom, så börjar jag bli ganska trött på trubaduren utanför mitt fönster som spelar Ser du stjärnan i det blå på trumpet om och om och om igen. Varje kväll!

Bjussar på lite bilder från lördagens BBQ, som var väldigt trevligt. Dock är inte pulpo, bläckfisk, något jag ska äta igen. Gummi som smakar hav, nejtack! Dock var spanjorerna som tokiga så jag behövde inte ta om igen..


Jag var lite för seg med kameran men stranden är precis nedanför..


Haha, det blev nåt fel så killen som jag inte kommer ihåg namnet på blev alldeles svart..

Sov så gott där hemma, nu ska jag vaggas till Ser du stjärnan i det blå..


RSS 2.0